Kávézók jelentkezzetek!

Szerte Magyarországon már 37 DXN kávézóban lehet fogyasztani az egészséges, jótékony hatású kávékat, teákat, forró csokit. Egyre több vállalkozó ismeri fel és szolgálja ki a vendégek egészséges életmóddal kapcsolatos igényét.

A hagyományos kávék mellett lehetőség van üzleteikben az egészségmegőrző ganoderma gyógygombát tartalmazó DXN kávék fogyasztására is. Pl. egy jó pizza, vagy gyros után is bárki elfogyaszthat egy finom, egészséges kávét, vagy egyszerűen beugorhatnak ismerőseikkel egy kellemes beszélgetésre, tárgyalásra.

Így azoknak sem kell lemondaniuk a kávézásról, akit az orvos magas vérnyomás, cukorbetegség, vagy egyéb más okból eltiltott a kávézástól.

Olyan kávézók, teázók, cukrászdák, bio üzletek, éttermek, büfék, pékségek, vendéglők, egészségcentrumok, fitness centerek, pizzériák, gyrosozók, és bármilyen más vendéglátó üzletek jelentkezését várom akiknek fontos, hogy vendégeiknek teljes körű szolgáltatást nyújtsanak, és különleges kávéinkat elérhetővé akarják tenni vendégeik számára.

Ha csatlakozni szeretnél egészségmegőrző programunkhoz, várom jelentkezésedet! http://www.immunerositokave.dxn.hu/kapcsolat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése